Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Infracțiuni rutiere - 08.06.2022

Un bucureștean cercetat penal pentru vătămare corporală și conducere sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat, marți, la volan, în trafic, de un echipaj al Poliției Locale a Municipiului București.

Incidentul s-a petrecut puțin după ora prânzului, în Centrul Istoric al Capitalei, când polițiștii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. -  care acționau pentru fluidizarea traficului - au observat un conducător auto ce tocmai parcase în zona de acțiune a indicatorului “Oprire interzisă”. Cu ocazia identificării, polițiștii locali au constat că șoferul indisciplinat avea permisul reținut și nu avea drept de conducere. Motivul: era deja anchetat pentru săvârșirea a două infracțiuni rutiere: vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului. După întocmirea actelor procedurale, bărbatul a fost predat polițiștilor Brigăzii Rutiere București pentru continuarea cercetărilor.

Câteva ore mai târziu, tot în Centrul Vechi al Capitalei, agenții P.L.M.B. au depistat un alt șofer care și-a parcat mașina fix sub un semn de circulație ce interzice oprirea. La verificarea documentelor, polițiștii locali ai Direcției Centrul Istoric din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au constatat că și acest conducător auto avea permisul suspendat și nu mai avea drept de circulație pe drumurile publice. Având în vedere că această faptă constituie infracțiune, cazul a fost preluat de Brigada Rutieră București.