Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Polițist local, lovit intenționat cu mașina - 25.05..2022
Un politist local din cadrul D.G.P.L.C.M.B. a fost acrosat si tarat pe carosabil de un sofer agresiv, marti seara, in Capitala
 
Incidentul s-a petrecut putin dupa ora 19, la intersectia strazilor Selari cu Splaiul Independentei din zona Centrului Istoric al Capitalei. Aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, agentul Politiei Locale Bucuresti a observat un conducator auto care a ignorat indicatorul “Oprirea Interzisă” - amplasat la loc vizibil – si a oprit masina fix pe banda de circulatie destinata vehiculelor STB. La solicitarea politistului local de a se legitima, soferul indisciplinat a refuzat sa prezinte documentele. Mai mult, a tras brusc de volan si a plecat in viteza, lovindu-l pe politistul local si aruncandu-l pe capota masinii. A oprit dupa aproximativ zece metri, dupa ce a ajuns intr-o zona aglomerata.
Pentru ca, in urma incidentului, agentul P.L.M.B. a suferit leziuni la nivelul membrelor, acesta a fost preluat de urgenta de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. In acest caz cercetarile sunt efectuate de Politia Romana sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti.