Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

"Străzi deschise - Bucureşti, Promenada urbană" - 29.04.2022
Sâmbătă, în Capitală, se dă startul celui mai amplu proiect în aer liber al Bucureştiului -
Mâine, în Capitală, se dă startul celui mai amplu proiect în aer liber al Bucureştiului - "Străzi deschise - Bucureşti, Promenada urbană".
Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti va acţiona cu efective sporite în vederea menţinerii unui climat de siguranţă publică în centrul Bucureştiului, cu prilejul lansării de către Primăria Capitalei a proiectului “Străzi deschise – București, Promenadă urbană”. Împreună cu celelalte forţe de ordine publică implicate, agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti vor desfăşura misiuni de restricţionare a opririlor şi staţionărilor neregulamentare, de fluidizare a traficului rutier şi de asigurare a unui climat de siguranţă publică în zonele pietonale. Echipajele D.G.P.L.C.M.B. vor actiona, totodată, pentru combaterea comerţului stradal neautorizat, a consumului de alcool pe domeniul public, a cerşetoriei, dar şi pentru respectarea normelor de curăţenie de către participanţi.
De asemenea, în zonele de promenadă, poliţiştii locali ai D.G.P.L.C.M.B. vor acţiona şi pentru prevenirea produceri de fapte antisociale şi asigurarea unui climat social civilizat pe întreaga durată a desfăşurării evenimentului.