Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Amenzi de 55.600 de lei comercianţilor din pieţele bucureştene - 28.10.2021
Amenzi de peste 55.000 de lei aplicate, în ultimele trei zile, de inspectorii D.G.P.L.C.M.B., comercianţilor din pieţele agroalimentare din Capitală
Inspectorii Direcţiei Control din cadrul D.G.P.L.C.M.B. continuă acţiunile de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Covid 19, în Capitală. Activităţile poliţiştilor locali se desfăşoară pe raza tuturor sectoarelor municipiului Bucureşti şi vizeză activitatea agenţilor economici cu sedii lucrative în pieţele agroalimentare, în centrele comerciale, precum şi a celor cu funcţionare stradală. În decurs de trei zile, inspectorii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au efectuat zeci de controale în urma cărora 36 de operatori economici au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 55.600 de lei. Cele mai frecvente nereguli au constat în lipsa măştii de protecţie în spaţiile publice, continuarea activităţii economice în afara intervalului orar reglementat de lege, desfăşurarea activităţii în baruri dar şi lipsa unor autorizaţii de funcţionare.
Acțiunile de control ale D.G.P.L.C.M.B. vor continua și în zilele următoare, în toate zonele aglomerate ale Capitalei – parcuri, stații STB, în mijloace de transport în comun, pieţe agroalimentare.