Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Caravana Responsabilităţii - 16.10.2021
Inmultirea necontrolata a cainilor din rasa comuna risca sa atinga cote alarmante in Capitala. Pentru a preveni acest fenomen si, implicit, abandonul patrupedelor pe strazi, Primăria Municipiului Bucureşti vine în sprijinul iubitorilor de animale de companie oferindu-le posibilitatea sterilizării şi microcipării gratuite a acestora, în cadrul unui program aprobat deja de către consilierii generali si care va debuta in curand. Conform hotărârii, într-o primă fază, municipalitatea – prin ASPA – va asigura sterilizarea şi microciparea unui număr de 10.000 de câini şi pisici fără pedigree - http://www.pmb.ro/.../get-press-releases-menu/2021/752
 
Prin Direcţia Generală de Poliţia Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, ASPA şi Proedeus, Primăria Capitalei a continuat, în luna octombrie, Caravana Responsabilităţii - campanie de responsabilizare a cetăţenilor, iniţiată de CJ Ilfov, cu privire la sterilizarea şi microciparea animalelor de companie și la obligatiile legale pe care deţinătorii acestora le au.
In ultimele saptamani, campania de informare s-a derulat in cartierele Progresul, Ferentari si Rahova din sectoarele 4 si 5 ale Capitalei. Polițiști locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B., angajaţi ASPA, voluntari Proedus şi reprezentanţi ai Asociaţiei Cuţu – Cuţu au distribuit - la 11.625 de imobile din zonele respective - pliante informative cu privire la facilitatile pe care municipalitatea le ofera iubitorilor de animale prin programul gratuit de sterilizare si microcipare.