Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Copii atacați în parc - 21.08.2019

Doi copii au fost alergați de către un bărbat înarmat cu cuțite. Cazul s-a petrecut marți, în Parcul Tineretului din Capitală. Nu s-a ajuns la o tragedie datorită intervenției unei patrule din cadrul Poliției Locale a Municipiului București.

Ieri după amiază, unui echipaj al D.G.P.L.C.M.B, aflat în misiune de patrulare în parcul Tineretului, i s-a cerut ajutorul de către doi minori. Speriați, aceștia le-au povestit agenților locali cum un bărbat i-a urmărit pe aleile parcului având două cuțite asupra lui. Mai mult, ambii copii au spus că au încercat să fugă de agresor, însă acesta a alergat după ei cu armele albe la vedere. Minorii - cu vârste de 10, respectiv 13 ani – l-au indicat pe agresor, iar agenții locali au procedat la prinderea și imobilizarea acestuia. 
În urma controlului corporal efectuat asupra suspectului – care prezenta și halenă alcoolică - au fost găsite două cuțite cu lama de aproximativ 10 cm. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză se numește S. P,, în vârstă de 64 ani, domiciliat în municipiul București, iar, după identificare, cel în cauză a fost predat pe bază de proces verbal lucrătorilor Poliției Capitalei, pentru continuarea cercetărilor.