Telefon
021 9752
Pentru urgențe – SNUAU 112
Email
office@plmb.ro

DESPRE NOI

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

CONTACT

CETĂȚEANUL COMUNICĂ

DIRECTIA COMUNICARE, ANALIZA-SINTEZA SI RELATII CU PUBLICUL

DIRECTIA CONTENCIOS, REGISTRATURA SI LOGISTICA

DIRECTIA DE SIGURANTA SI ORDINE PUBLICA

DIRECTIA CENTRUL ISTORIC

DIRECTIA DISPECERAT OPERATIV INTEGRAT

DIRECTIA ECONOMICA

DIRECTIA CONTROL

ALTE STRUCTURI

MEDIA

/ ACASA / Media / Stiri

Hoț la Universitate - 03.02.2015

Ieri, polițiști locali din cadrul Serviciului Pază, Bunuri și Obiective au reținut, în pasajul de la Piața Universității, un bărbat care a furat un telefon mobil de la o minoră de 16 ani. Agenții P.L.M.B. l-au identificat pe A.G., în vârstă de 22 de ani, domiciliat în județul Argeș, pe care, după întocmirea actelor procedurale, l-au predat Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Tot în centrul Capitalei, polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică și Serviciului Circulație Rutieră au aplanat, în urmă cu două zile, un conflict între un grup de opt persoane , care a avut loc în zona Str. Șelari/Splaiul Independenței. După identificarea și întocmirea actelor procedurale, persoanele în cauză au fost predate Poliției Naționale.

O altă altercație, în care au fost implicate patru persoane, a fost împiedicată de polițiștii locali în zona Str. Halelor. În ambele cazuri, agenții P.L.M.B. i-au sancționat pe scandalagii, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amenzi în valoare de 1700 de lei.